dimarts, 16 d’agost del 2016

Tomàquets verds fregits

Aquesta recepta es va donar a conèixer entre nosaltres gràcies a la pel·lícula del mateix nom estrenada el 1991....és un aperitiu o acompanyament de plat diferent i realment molt bo. Podem aprofitar la gran quantitat de tomàquets de l'estiu per a separar-ne alguns quan encara siguin ben verds i provar de fer aquest plat que, com veureu, no té cap complicació.

Ingredients (1 persona):

1 o 2 tomàquets verds per persona
1 ou batut
1 raig de llet
farina de galeta
farina
sal i oli.

Començarem per tallar a rodanxes les tomates i les posarem a escòrrer perquè perdin aigua.

Batrem l'ou amb una mica de llet i prepararem un plat amb farina i un altre amb farina de galeta.

Salem els tomàquets i els passarem per la farina, després per l'ou batut salat i per últim per la farina de galeta.

En una paella amb oli ben calent, anirem fregint els tomàquets fins que siguin ben cuits (ull, si els deixem crus poden ser indigestos). quan siguin ben rossos i cuits, els traiem del foc i els posem sobre paper absorvent per tal de treure'ls-hi l'excés d'oli.. Servim calents.

1 comentari:

Mònica Tarradellas ha dit...

Una peli que em va agradar molt, i on la cuina, si recordo bé, tenia un paper important! Jo tb vaig provar fa temps de fer els tomàquets verds fregits...i ara no recordo com van quedar...hauré de seguir les teves instruccions! Petonarros!

Seguidors