divendres, 26 de febrer del 2016

Sopes de llet


Una altra recepta familiar...l'esmorzar preferit d'una de les meves tietes: sopes de llet amb sucre. Una altra recepta dels temps en què  la majoria de families no es podia permetre el luxe de desaprofitar res...en aquest cas, el pa sec s'aprofitava per fer un esmorzar o un sopar calent i dolç...

Ingredients (a ull una mica):
pa sec
llet
sucre al gust

En uns tassons o plats fondos, posem els trossos de pa sec (també podem "reciclar" pastes seques així) i hi tirem sucre al gust pel damunt. A part escalfem la llet i quan comenci a bullir, l'aboquem damunt el pa fins que quedi ben xop i tou. Ja podem servir i menjar.

Variants: hi podem tirar cola-cao en pols, nesquik o similar pel damunt del pa sec; podem aromatitzar la llet amb llimona i/o canyella o vainilla.

1 comentari:

La Mami ha dit...

OOOh quins records!! Per mi és un plat que em transporta directament a la infantesa. La iaia Palmira me les preparava per esmorzar, per mi era el millor esmorzar!!! El pa queda melós i era calentet, mmmm! Gràcies per tornar-me aquests records. Diuen que trobem els plats bons perquè els assoociem a d'altres coses que tenen més a veure amb els nostres sentiments, els nostres records. N'estic convençuda.

Seguidors