dimarts, 12 de maig del 2015

Penques de bledes arrebosades

Aquesta recepta la vam fer per aprofitar unes penques de bleda que ens havíen sobrat. Com veureu, és fàcilissim de fer i queda un acompanyament o pica-pica boníssim!

Recepta:
penques de bledes bullides
farina
aigua
oli
sal

Començarem per a fer la pasta d'arrebossar, barrejant en un plat fondo la farina, l'aigua i la sal fins a tenir una pasta d'una densitat tipus papilla de nen petit.

Arrebossem les penques (ull!! ja estan bullides)  en aquesta barreja i quan estiguin ben impregnades, les posem en una paella amb oli ben calent. Deixem que es facin i les girem perquè es coguin pels dos costats. Un cop cuites, les posem damunt de paper absorvent i les servim més aviat calentes. No deixem que passi  molt de temps entre que les fem i les mengem perquè si no l'arrebossat s'estova i perd tota la gràcia.

2 comentaris:

Palmira POM ha dit...

Mai les fem així a casa, no és que no ens agradin però mai sobren!!!
Ben cruixents per picar són delicioses
Petons
Palmira

Unknown ha dit...

A casa no ens agraden gaire les bledes, però fetes així i acompanyades d'una salseta passen com si res!
Petons
Anna
http://amossegadetes.blogspot.com.es

Seguidors