dimarts, 14 d’abril del 2015

Conill amb julivert i llimona a la provençal

Una altra recepta treta d'un receptari comprat en un viatge...una mania com qualsevol altra que tenim és comprar receptaris per allà on passem...en aquest cas, va ser durant un viatge a la Provença.

Ingredients (4 persones):
1 conill d'un kg aproximadament tallat a quarts
1 llimona
1 ceba grossa
julivert (una bona quantitat)
100 g de mantega
sal i pebre negre

En una cassola, posem la mantega i quan sigui ja liquida i ben calenta, hi posem els talls de conill prèviament salats i empebrats. Quan siguin rossos, hi afegim també la ceba tallada ben menudeta. Deixar coure durant uns 20 minuts, mirant que no se'ns cremi la ceba.

Passat aquest temps, hi afegim el suc de la llimona. Deixem que cogui uns minuts i hi afegim una cullerada d'aigua. Hi tirem pel damunt el julivert picat ben fi i ja podem servir-ho.

2 comentaris:

Palmira POM ha dit...

Veig que som moltes tenint les mateixes manies!
Un manera molt bona de preparar conill i si viatjem amb la recepta encara millor!
Palmira

El pare ha dit...

L'afegitó del suc de llimona és una variant que pot ser interessant. Caldrà tastar-ho.

Seguidors