dilluns, 16 de febrer del 2015

Pollastre al llorer


Una recepta molt resultona aprofitant que teniem greix d'ànec "recuperat" d'una llauna de magret. Com veureu no té cap complicació, pro queda saborossíssim!

Ingredients (4 persones):

1 pollastre de pagès sencer (d'uns 2 kg)
greix d'ànec, una tassa
6 o 7 alls sencers
7 o 8 fulles de llorer.

El dia abans, s'agafa el pollastre sencer ja net i es farceix amb els alls sencers i pelats i les fulles de llorer. S'una completament per fora amb el greix d'ànec i es posa a la nevera com a mínim 12 hores. Ull! no l'hem de salar, perquè amb el repós a la nevera, la sal es concentra i quedaria molt salat.

L'endemà es treu de la nevera i es salpebre al gust. El posem al forn ja calent, damunt d'una reixeta amb una plàtera abaix per anar recollint el suc o , si en tenim, a l'ast.

Deixem que cogui fins que sigui ben dauradet i tendre. Si anem recollint el suc, podem regar amb ell de tant en tant el pollastre.

Servir acompanyat d'amanida, escalivada, patates fregides o el que ens vingui més de gust.

1 comentari:

Palmira POM ha dit...

Amb greix d'ànec... quina passada! Això ha de quedar super aromàtic i sabròs!
apuntat !
Petons,
palmira

Seguidors