dimarts, 8 de novembre del 2011

Puré de verdures

Aquest puré precedeix (o acompanya) sempre a la preparació de les croquetes de carn que fem a casa; el motiu és ben senzill: els ingredients amb els que fem el puré són els que ens queden de la preparació de les croquetes! (la recepta també la penjarem aviat)

Ingredients (2 persones):
100 g d'arròs
50 g  aprox. de botifarra negra a rodanxes
3 pastanagues
1 tronxo d'api
1 ceba mitjana
1 patata grossa
2 porros
2 pits de pollastre
250 g de carn de vedella
2 l. d'aigua

Es posa a bullir en fred la carn; caldrà anar escumant. Quan ja no faci més escuma, s'hi afegeixen les verdures pelades i tallades a trossos. Es sala i es deixa bullir una hora.

S'escorre tot al cap del temps: amb la carn farem croquetes (pròximament la recepta), el brou es guarda per fer sopa i  les verdures les passarem pel passapurés.

Un cop tinguem les verdures passades pel passapurés, hi afegim una part del brou al gust i ho posem de nou al foc. Quan comenci a bullir, hi afegirem l'arròs, deixem que segueixi bullint i quan sigui quasi bé cuit, hi afegim la botifarra  a talls. Es rectifica de sal i ja estarà a punt.

1 comentari:

trifasic de baileys ha dit...

Tomaaa!! això si que és una sopa consistent per l'hivern!! ha de ser deliciosa amb el toc de botifarra negra!! bona bona! petons

Seguidors