dijous, 11 d’agost del 2011

Albergínies amb formatge

Aprofitant una visita al mercat d'Olot, vàrem comprar una bona quantitat d'albergínies de pell blanca i també formatge de cabra artesà...i hem aprofitat per a fer aquest plat:

Ingredients (2 persones):
2 albergínies petites
Formatge de cabra tipus Garrotxa
sal i oli

Començarem per tallar a làmines longitudinals el més fines possibles les albergínies. Les salarem i les deixarem que perdin una mica d'amargor , posant-les en un escorridor. De totes maneres, les albergínies de pell blanca són més fines que les corrents i no es tan important.
Esclafarem la planxa de cuinar i mentrestant, tallarem a làmines el formatge. Posarem les albergínies a coure's, quan siguin fetes d'un cantó , les anem girant i posem a la meitat d'elles, un tros de formatge al damunt, i amb les làmines que no tenen formatge, les tapem: ens quedarà com una mena d'entrepà. Quan la làmina de sota sigui cuita, girem l'"entrepà" perquè s'acabi de coure la làmina d'albergínia que tenim a la part superior i quan ja sigui cuit de totes bandes, ho anirem treient del foc amb cura, perquè ni s'obri l'"entrepà", ni vessi el formatge.
Servim encara calent.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Una recepta molt original... i segur que boníssima!
Petonets
Sandra

Seguidors