diumenge, 13 de febrer del 2011

Patates verdes

Aquest plat és molt senzill de fer i ens pot servir tan com a primer plat que com a acompanyament d'un altre o per portar a la carmanyola. A l'estiu està especialment bo.

Ingredients (2 persones):
4 patates groses
4 o 5 anxoves a l'oli
15-20 tàperes
mànec gran de julivert
branca d'alfàbrega
1 all
oli
orenga
sal i pebre negre

Pelem les patates i les tallem a daus. Les posem a bullir i quan siguin cuites les traiem del foc, les colem i reservem.
Amb l'ajut d'un ganivet, tallem ben finetes les anxoves a l'oli, l'all i les tàperes. També tallem ben finet el julivert i una mica d'alfàbrega. Ho posem en un bol, ho barregem tot i ho amanim amb sal (poquíssima), pebre negre i orenga. Hi tirem oli fins a fer una pasta fluida.
Barregem la pasta dels condiments amb les patates i posem a la nevera. Si deixem que repossin una estona, estaran més bones

1 comentari:

No tot són postres ha dit...

Quin primer plat més bo! I perfecte per deixar-lo preparat!

PTNTS
Dolça

Seguidors