dimecres, 12 de gener del 2011

Flam de salmó i alvocat

Una altra amanida ben bona i molt fàcil de fer. Els ingredients són fàcils d'aconseguir en aquesta època de l'any i dóna molt bons resultats. En aquest cas, anàvem una mica justets de salmó i el flam en alguns flancs (veure foto) va quedar descobert, és millor que ens quedi del tot tapat, es clar.

Ingredients (2 persones):
200 g de salmó fumat en filets
1 alvocat madur
1 ou dur
2 tomàquets
1/2 ceba
olives al gust
escarola

Es trien uns quants filets de salmó fumat i es folra l'interior d'una tassa (o un bol). A part, es prepara un farcit amb l'alvocat talladet amb els altres ingredients picolats (excepte les olives): l'alvocat, els tomàquets, la ceba, l'ou dur, una part de l'escarola i el que ens sobri del salmó també talladet petit. Amb això es farceix la tassa.
Al plat on servirem l'amanida, hi posem un llit d'escarola i la tassa cap per avall. Desmuntem i posem pel voltant les olivetes. Nosaltres no hi posem sal normalment a les amanides. Podem amanir-ho amb una miqueta d'oli i algun vinagre al gust.

3 comentaris:

A peu coix. Núria Sagués ha dit...

Molt original. M'agrada

Unknown ha dit...

¡Qué buena pinta!
saludos (dadá flavors)

Gemma ha dit...

Senzill, sa, fàcil de fer i boníssim, el salmó i l'alvocat lliguen super bé. M'encanta!

Seguidors